Financieel advies

Vanaf 1 januari 2013 geldt een provisieverbod. Waar hypotheekadviseurs eerder geld verdienden door een provisie te ontvangen van de geldverstrekker dienen adviseurs hun kosten nu direct in rekening te brengen aan de consument. Dit maakt hypotheken goedkoper aangezien hier de kosten van hypotheekprovisie niet meer in zijn meegerekend. Ook hypoteekadviseurs van banken dienen hun kosten apart in rekening te brengen. Het provisieverbod maakt zo geheel inzichtelijk wat een hypotheekadvies precies kost en zorgt voor meer onafhankelijk advies.

Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen is al sinds 1972 een vertrouwd adres als het om gedegen financieel advies gaat. In het eerste, geheel vrijblijvende gesprek worden uw wensen en mogelijkheden in kaart gebracht.

Adviesafspraak Hypotheekadvies Van Bruggen Adviesgroep

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis is na de Consumentenbond de grootste belangenvereniging voor consumenten. Als lid van Vereniging Eigen Huis (€25,50 per jaar) kunt u gebruik maken van de Eigen Huis Hypotheekservice waar met u wordt doorgenomen wat de beste hypotheekkeuze voor uw situatie is.

De Consumentenbond

Hoewel de Consumentenbond veel informatie geeft over hypotheken en regelmatig onderzoek doet naar aanbieders geven ze zelf geen hypotheekadvies. Naar de hypotheekinformatie van de Consumentenbond.

Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek is een onafhankelijk hypotheekadviseur met vestigingen in heel Nederland. Voor hypotheekadvies kan een vast bedrag of een betaling per uur worden overeengekomen. Naar de website van Huis & Hypotheek